אני מפנה דירות ומבצע ניקיון יסודי

שי מפנה גם דירות 

תהליך של פינוי דירה הוא תהליך המתחיל בפינוי כל החפצים, פריטי הריהוט והציוד מהדירה, אך הוא לחלוטין לא מסתיים שם. במרבית המקרים, דירות שדורשות תהליך של פינוי, הן דירות שמשום מה הפכו במהלך השנים למעין מחסן משפחתי אליהן היה נוח להעביר את כל החפצים שאנחנו לא ממש צריכים, אבל כן רוצים לשמור, רק ליתר בטחון. במהלך שנים של אחסון, ללא אוורור וללא ניקיון תדיר, הדירה מתחילה להעלות ריח של עובש, מושכת אליה מגוון רחב של מזיקים שעושים את צרכיהם בכל פינה, וכמובן מתמלאת באבק וקורי עכביש. לאחר תהליך הפינוי, במידה ורוצים לעשות שימוש בדירה, והרי זאת הייתה הסיבה שבגינה מלכתחילה הזמנתם את הפינוי, חייבים לבצע ניקיון יסודי של הדירה.

ניקוי כל המשטחים בבית

ניקיון יסודי כולל למעשה ניקיון של כל משטחי הבית, החל מהרצפה, דרך ארונות המטבח והשיש, חדרי השירותים והאמבטיה, וכלה בקירות, בתקרה, חלונות ותריסים. את הניקיון היסודי אני מבצע בסיוע צוות מקצועי המכיר היטב את תהליך הניקיון לאחר פינוי דירה. בהרבה מקרים, לאורך שנים של אי שימוש בדירה, מגיע הטחב לכל פינה בבית, ואפילו מתחת לטיח, ארגזי התריסים, תעלות החשמל והצנרת וכדומה. בניגוד לחברת ניקיון רגילה שיודעת לנקות מבנים מאויישים, הרי שניקיון דירה ששימשה כמחסן לאורך שנים, דורש ידע שונה וניסיון שונה. צוות הניקיון שלי יודע בדיוק היכן לבדוק האם ישנן פטריות או מושבות חיידקים שהתיישבו להן בפינה חמה ולחה.

חיטוי הבית במקרים שנדרש

מבחינתי, ניקיון יסודי יכול בהחלט לכלול גם תהליך של חיטוי. במקרים רבים, לאחר פינוי דירה אנו מגלים כל מיני נגעים שהשתלטו על פינות שונות בבית, בעיקר במקומות בהם ישנם תנאים טובים להתפתחות פטריות וחיידקים, קרי פינות חמימות ולחות. במקרים כאלה אנו ממליצים ללקוח על ביצוע תהליך חיטוי של הדירה. במקרה כזה, אנו מפזרים חומר חיטוי חזק בכל הפינות הנדרשות ומכסים אותן ביריעות ניילון גדולות ששומרות על חומר החיטוי במקומו. את חומר החיטוי אנחנו שומרים במקום למהלך שעות ספורות עד ימים ספורים, בהתאם לחומרת המקרה. לאחר תקופה זו אנו מסירים את יריעות הניילון, ומנקים היטב את המקום. לאחר העברת תהליך חיטוי, הדירה למעשה נקייה יותר ממה שהייתה אי פעם בכל מהלך חייה. זו היא המומחיות שלנו, זה הניסיון שצברנו במהלך השנים, ואנחנו שמחים כל פעם מחדש להביא מהניסיון שלנו לטובת לקוחותינו.

תאורטית כן, מעשית לא ממש

ישנם דברים שכל אחד יכול לעשות בעצמו, וישנם דברים שצריך בשבילם כלים מתאימים, כוח אדם מתאים, ידע מתאים, ניסיון מתאים. פינוי דירה וניקיונה היא אחת הדוגמאות למקרים שתאורטית אנחנו יכולים לעשות, אבל מעשית זה אף פעם לא קורה. תאורטית אנחנו יודעים לנקות את הדירה לאחר הפינוי, אבל מעשית זה לא ייצא ממש טוב, ואנחנו עלולים לגלות פטריות שמתפשטות לנו בדירה, ריחות רעים שאנחנו לא יודעים מה המקור שלהם גם שנים אחרי שנבצע את הפינוי. תאורטית הפטריה יצאה כששיפשפנו אותה עם סקוטצ'ברייט, מעשית הפטריה חדרה הרבה יותר עמוק מתחת לטיח או מתחת לבלטות. בכל הנושאים האלה צריך ידע וניסיון, ואנחנו יודעים להביא את שניהם אל כל לקוח ולקוח שלנו. אם אתם מתעניינים בנושא של פינוי דירה וניקיונה לאחר הפינוי, תוכלו להיכנס לאתר האינטרנט שלי ולקרוא מאמרים מקצועיים שכתבתי גם בתחום הפינוי וגם בתחומי הניקוי והחיטוי. תוכלו ללמוד יותר על התהליך, על החשיבות שלו ועל הדברים המרכזיים שצריך לשים אליהם לב בתהליכים אלה.






אל תתאמצו

לחצו לחיוג מהיר

התחל שיחה
צריכים עזרה?
שלום,
איך אוכל לעזור לך?
התקשרו עכשיו דילוג לתוכן