מכירים אדם קרוב אליכם שאוגר באופן אובססיבי ואובחן כאגרן כפייתי?
הגעתם למקום הנכון.
חברת ״שי ניקיון״ הינה חברה שמתמחה במתן פיתרונות פינוי וניקיון דירות ובתים של אגרנים, אם אתם מכירים מישהו כזה ומשתוקקים לעזור לו, אנו בעלי 20 שנות ניסיון בתחום, התפקיד שלו הוא לפנות את בית האגרן ולנקות את כל הבית מהזוהמה וכמויות האשפה, הפסולת וערימות הדברים שנמצאים בתוך הבית.
מהי אגרנות כפייתי?
על פי איגוד הפסיכולוגים בעולם, אגרנות כפייתית הינה סוג של הפרעה נפשית המשתייכת להפרעות חרדה והפרעות טורדניות, אדם שסובל מאגרנות כפייתית יאסוף כל חייו פריטים וחפצים באופן אובססיבי וחסר שליטה, בנוסף לזה, האדם יפתח גם רגשות אל אותם חפצים ופריטים, ויתייחס אליהם כאל ״האוצר״ שלו.
רוב בפעמים, תוכלו להיתקל באגרנים שמנהלים אורך חיים הנראה נורמטיבי לסובבים אותם, הם יקומו בבוקר, ילכו לעבודה, ויחזרו הביתה, אך לא באמת כך הדבר, אגרנים בדרך כלל ינהלו חיים סודים, בהם הם יחיו בסיבות, תירוצים ואינספור בקשות והתחמקויות, הם יסתירו בכל הזדמנות את בתיהם מבני משפחתם, חברים, שכנים, אנשי מקצוע, ובעצם מכל העולם.
הפרעת האגרנות לעיתים יכולה להיות מאוד מסוכנת עבור האגרן ועבור הסובבים אותו, וחשוב להיעזר בשירותים הנכונים, בחברות הנכונות ובאנשי מקצוע שמומחים להתעסק עם אגרנים.
איך אגרן מרגיש?
״אשתי לא מפסיקה להיות מוטרדת ולהרגיש נבוכה כאשר מגיעים אורחים לבית. אני מתחיל לפחד ולחשוש שבסוף היא תעזוב אותי. הילדים שלנו לא מזמינים חברים, ואני חש אשמה נוראית, כיוון שכל העומס גורם להם להרגשה לא נעימה. אך איני מסוגל לזרוק שום דבר, אני נכנס למצב אובססיבי וחרדתי קשה כאשר אני מנסה לזרוק משהו. איני יודע מה לעשות ואיני מבין מה לא בסדר איתי״.
זוהי דוגמא האופיינית לאדם שסובל מבעיית האגרנות.
ערימות של גורטאות וזבל, דירות עמוסות בחפצים שמקשים על המחייה וניהול חיי שיגרה יומיומיים ונורמטיבים, סיבות ותירוצים אינסופיים.
מכירים בין משפחה, מכר, חבר קרוב שהוא אגרן כפייתי? או אולי אתם סובלים מאגרנות? רוצים וצריכים עזרה?
חברה פינוי וניקוי דירות ובתים של אגרנים כפייתים
שמי שי שטיקגולד, אני והצוות שלי יכולים לתת מענה לדירות מוזנחות ומזוהמות, זה מה שאנו עושים, זוהי העבודה שלנו, אני מפנה דירות שסובלות מאגירת חפצים אדירה גם כאשר הדירה בקומה גבוהה, גם כאשר יש בדירה בעלי חיים, השירות אדיב וסובלני, יש לנו ניסיון רב בפינוי דירות, אנו קשובים ורגישים לאגרן.
אנו מפנים דירות באופן יומיומי, בנוסף לכך, השירות שלנו הינו ארצי, והכי חשוב, השירות שלנו מציל חיים, עוזר לאנשים לצאת מההפרעה הקשה שלהם, עוזר לאנשים ליצור נקודת מפנה בחייהם, כפי שציינתי אגרנות זוהי הפרעה שיכולה להגיע לממדים הרס עצמיים גבוהים ממש ולא חשוב לקחת זאת ברצינות רבה, אני מבצע את העבודה ברמה הגבוהה ביותר. ללא כל פשרות.
ניקיון הדירות זהו אתגר מאוד גדול עבורי ועבור הצוות שלי, כל בית עמוס ומוזנח ככל שיהיה, ההצלחה שלי ושל הצוות שלי תהיה גדולה יותר ומספקת יותר, אנו תמיד רואים רק את הסוף ותמיד רואים בית מצוחצח, נקי, רענן ומסודר בסיום העבודה.
הגיע הזמן לעשות שינוי גדול בחייכם והחיי הקרובים אליכם, הגיע הזמן לעשות סדר וניקיון בבלאגן.
התקשרו היום וקבעו פגישה עם חברת שי פינוי וניקיון דירות של אגרנים, ובכך הבטיחו לכם ולקרובים שלכם תהליך קל יותר. ההבנה, ההקשבה, ההכלה, הרגישות, הסבלנות וכמובן הצלחת הניקיון עלינו.